00

dagen


00

uren


00

minuten


00

seconden


Let’s enJoy!

Dit seizoen wordt het 1e Blauwe Kers Jong Heren en Jong Dames hockeytoernooi georganiseerd. Op zaterdagavond 2 juli 2022 ontvangen we de teams tussen 17:00 en 17:30 uur. De wedstrijden starten stipt om 18:00 uur en zullen gedurende de avond plaatsvinden. Tussendoor zijn er ook nog extra activiteiten zoals bijv. Shoot-outs, waar extra prijzen mee zijn te winnen.

We spelen voor de Jong Heren in ca 2 poules met ca 4 teams van de 1e t/m 7e klasse.

We spelen voor de Jong Dames in ca 3 poules met ca 4 teams van de 1e t/m 7e klasse.

Tussen de wedstrijden en activiteiten door is er voldoende tijd om te chillen (met je eigen team en de andere deelnemende teams) op ons festivalterrein. En dat onder aanvoering van vette beats van onze toernooi-DJ.

We eindigen het toernooi met een prijsuitreiking om ca 01:00 uur.

Dus zijn jullie opzoek naar een avondtoernooi waar gehockeyd wordt? Waar je ook kunt chillen, met een feest DJ, goed drinken en een supergezellige sfeer? Stop dan nu met zoeken en schrijf je in!

En THERE ARE ONLY WINNERS! Ieder team heeft meerdere kansen om in de prijzen te vallen. Wat wil je nog meer. Dus schrijf je snel in, en wij garanderen je een sportief, recreatief, competitief en zeer verrassend Blauwe Kers 18-25 toernooi.