Info & Kosten

Op zaterdagavond 26 juni 2021 zal het 1e Blauwe Kers Jong Heren & Jong Dames hockeytoernooi  (oftewel 18-25) plaatsvinden. Een toernooi waarbij ieder team heerlijk kan hockeyen op sportpark ’t Oudven van HC Mierlo met je eigen leeftijdgenoten tussen de 18 en ca 25 jaar.

De kosten voor deelname aan het Blauwe Kers 18-25 hockeytoernooi bedragen  € 220,= per team. Een team bestaat uit maximaal 12 deelnemers.

Indien er meer dan 12 deelnemers bij een team behoren, zijn de kosten voor iedere extra deelnemer € 12,50 Gelieve dit dan tevens op te geven bij inschrijving en eveneens extra over te maken met bankoverschrijving.

Wat kun je zoal verwachten: wij zorgen standaard voor een ontvangst drankpakket. Mocht dit niet toereikend zijn, dan kun je met bonnen een extra drankje kopen.

Ook zal er per team de mogelijkheid zijn om te eten. Wat dit gaat worden, en wat de kosten zijn, zullen we t.z.t. nog kenbaar maken. Maar dat het lekker en “voedzaam” zal zijn, kunnen we wel al verklappen.

Na ontvangst van de inschrijving ontvang je nadere informatie inzake deze inschrijving en de betaling van de deelnamekosten. Nadat aan alle voorwaarden zijn voldaan, ontvang je een definitieve bevestiging tot deelname en een betalingsbewijs voor je eigen administratie.

Deelname aan het Blauwe Kers hockeytoernooi is geheel volgens de Algemene Voorwaarden.