Terugblik Blauwe Kers combi meisjes A en jongens A avondtoernooi 2019

Alle foto’s zijn geplaatst op de Facebook pagina van Blauwe Kers

Op vrijdagavond 29 juni 2019 heeft het 2e Blauwe Kers combi jongens/meisjes A hockeytoernooi plaatsgevonden.  Vanaf  17:00 uur werden de teams ontvangen, en zochten (of maakten) ze een “chillplek” op het sportpark.

Direct na aankomst gingen de eerste worstenbroodjes als zoete broodjes over de tafel. En er zouden er nog vele volgen.

Stipt om 18:00 uur zijn de eerste 3 wedstrijden gespeelt. Vanuit iedere poule (1 jongens en 2 meisjes poules) hebben 6 teams uit Mierlo e.o. de openingswedstrijden gespeelt op één van de 3 velden. Natuurlijk was er rekening gehouden dat de teams die van ver kwamen, wat later hun eerste wedstrijd konden spelen.

Ondanks dat het thema van alle Blauwe Kers hockeytoernooien “There are only winners” is, ging dit op dit toernooi niet op. Er waren niet veel prijzen te verdelen met de reguliere wedstrijden en extra spelelementen. Alleen de winnaars, werden aan het einde van de avond (begin van de nacht) gehuldigd.

Het uitgangspunt van dit unieke avond/nachttoernooi was; een sportief en gezellig samenzijn van de A-jeugd om naast het hockeyen (de verbindende factor) ook met elkaar verder kennis te maken, lekker te chillen en te eten en dat alles onder de luide klanken van de toernooi feest-DJ.

De gehele avond waren de foodtrucks open met een diversiteit aan maaltijden en snacks. En daar werd dankbaar gebruik van gemaakt, na al die “intensieve” hockeywedstrijden die de deelnemers al in hun benen hadden.

Een verbindend spelelement was de “App of Terror”. Op de meest (on)verwachte momenten werden er via de whatsapp groep opdrachten gegeven die de teams zelfstandig en/of samenwerkend moesten uitvoeren. De prijs voor het winnende team was overigens een hele mooie prijs: bioscoopkaartjes voor het gehele team.

Ruim na middernacht heeft de prijsuitreiking plaatsgevonden, en zijn de teams weer huiswaarts gekeerd. Maar niet allemaal. Ook zijn er teams van buiten Mierlo blijven overnachten op de camping en in het sporthotel.

De organisatie kijkt met een knipoog en grote glimlach terug op dit Blauwe Kers combi jongens/meisjes avondtoernooi. En aan de geluiden te horen van de deelnemende teams, hebben zij er eveneens een glimlach aan overgehouden.

Wij bedanken alle vrijwilligers en deelnemers  voor hun deelname, en hopelijk zien we een ieder terug op het volgende Blauwe Kers A toernooi in 2020 of op een van de andere Blauwe Kers hockeytoernooien.

Onze deelnemende teams: HC Mierlo JA1, Waterlandse Hockeyclub JA1, HC Houtemn JA1, MHC de Warande JA1, HC Mierlo MA1, HC Mierlo MA2, HC Leonidas MA4, HV Doresteti MA2, HC Mierlo MA3, HC Mierlo MA5, HC uden MA4, MHC Bommelerwaard MA4, BHV Push MA11 en MHC de Dommel MA3.