00

dagen


00

uren


00

minuten


00

seconden


Just B there… !

Dit seizoen wordt het 6e Blauwe Kers O16 hockeytoernooi georganiseerd. Op zaterdagavond  01 Juli 2023 ontvangen we de teams tussen 17:00 en 17:30 uur. De wedstrijden starten stipt om 18:00 uur en zullen gedurende de hele avond plaatsvinden. Tussendoor zijn er ook nog extra activiteiten zoals bijv. Shoot-outs en de App of Terror, waar extra prijzen mee zijn te winnen.

We spelen voor de meiden in ca 3 poules met ca 4 teams van Subtop t/m 7e klasse.

We spelen voor de jongens in ca 2 poules met ca 4 teams van Subtop t/m 7klasse.

Tussen de wedstrijden en activiteiten door is er voldoende tijd om te chillen (met je eigen team en de andere deelnemende teams) op ons festival-terrein. En dat onder aanvoering van vette beats van onze toernooi-DJ.

Ook aan eten is gedacht. Er zal eet locaties aanwezig zijn.. Wat deze voor ons vers zullen gaan bereiden zal te zijner tijd nog verder bekend gemaakt worden. Maar dat het lekker en gevarieerd zal worden, kunnen we wel al verklappen.

We eindigen het toernooi met een prijsuitreiking om ca 00:00 uur.

Dus zijn jullie op zoek naar een avondtoernooi waar gehockeyd wordt? Waar je ook kunt chillen, met een feest DJ, goede snacks en een super gezellige sfeer? Stop dan nu met zoeken en schrijf je in!

Het hele toernooi staat overigens in het teken van een ALL INCLUSIVE formule. Met de inschrijving aan dit unieke Blauwe Kers toernooi betaal je een vast start bedrag en is verder veel inclusief. Van sport tot spel, van eten tot drinken, van extra activiteiten tot prijzen.

En THERE ARE ONLY WINNERS! Ieder team heeft meerdere kansen om in de prijzen te vallen. Wat wil je nog meer. Dus schrijf je snel in, en wij garanderen je een sportief, recreatief, competitief en zeer verrassend Blauwe Kers jongens en meiden O18 hockeytoernooi.