Terugblik Blauwe Kers jongens en meisjes B toernooi 2019

Alle foto’s zijn geplaatst op de Facebook pagina van Blauwe Kers

Op zaterdag-avond 29 juni 2019 heeft het 4e Blauwe Kers jongens en meisjes B hockeytoernooi plaatsgevonden. Vanaf ca 17:00 uur werden de teams ontvangen, en zochten (of maakten) ze een “chillplek” op het sportpark.

Stipt om 18:00 uur zijn de eerste 3 wedstrijden gespeeld op één van de 3 velden. Natuurlijk was er rekening gehouden dat de teams die van ver kwamen, wat later hun eerste wedstrijd konden spelen.

Ondanks dat het thema van alle Blauwe Kers hockeytoernooien “There are only winners” is, ging dit op dit toernooi niet op. Er waren niet veel prijzen te verdelen met de reguliere wedstrijden maar wel met de extra spelelementen. Alle winnaars, werden aan het einde van de avond (begin van de nacht) gehuldigd.

Het uitgangspunt van dit unieke avond/nachttoernooi was; een sportief en gezellig samenzijn van de B-jeugd om naast het hockeyen (de verbindende factor) ook met elkaar verder kennis te maken, lekker te chillen en te eten en dat alles onder de luide klanken van de toernooi feest-DJ.

De gehele avond waren de foodtrucks open met een diversiteit aan maaltijden en snacks. En daar werd dankbaar gebruik van gemaakt, na al die “intensieve” hockeywedstrijden die de deelnemers al in hun benen hadden.

Een verbindend spelelement was de “App of Terror”. Op de meest (on)verwachte momenten werden er via de whatsapp groep opdrachten gegeven die de teams zelfstandig en/of samenwerkend moesten uitvoeren. De prijs voor het winnende team was overigens een hele mooie prijs: bioscoopkaartjes voor het gehele team.

Ruim na middernacht heeft de prijsuitreiking plaatsgevonden, en zijn de teams weer huiswaarts gekeerd. Maar niet allemaal. Ook zijn er teams van buiten Mierlo blijven overnachten op de camping en in het sporthotel.

De organisatie kijkt met een knipoog en grote glimlach terug op dit Blauwe Kers combi jongens/meisjes avondtoernooi. En aan de geluiden te horen van de deelnemende teams, hebben zij er eveneens een glimlach aan overgehouden.

Wij bedanken alle vrijwilligers en deelnemers  voor hun deelname, en hopelijk zien we een ieder terug op het volgende Blauwe Kers B toernooi in 2020 of op een van de andere Blauwe Kers hockeytoernooien.

Onze deelnemende teams: BHV Push JB2, RKHV Union JB2, HC Mierlo JB1, HC Mierlo JB2, HC Oranje-Rood JB6, HC eindhoven JB3, HC Mierlo MB1, HOD MB3, MHC Bommelerwaard MB1, HV Dorestei MB1, HC Mierlo MB2, HC Eindhoven MB3, HC Mierlo MB3, MHC HDL MB1, HC Mierlo MB4, HOB Bakel MB2, HC peel en Maas MB1, MHC Bommelerfwaard MB2, HC Mierlo MB5, HC Mierlo MB6, MHC Culemborg MB3 en HC Souburgh MB1.

UITSLAGEN 1e PLAATS IN DE VERSCHILLENDE POULES

HC Mierlo MB1, MHC HDL MB1, HC Peel en Maas MB1, HC Souburgh MB1, BHV Push JB2 en HC Oranje-Rood JB6

UITSLAGEN No 1 GOALKEEPER:

Lisanne (HC Mierlo MB1), Jip (MHC HDL MB1), Nicole (MHC Bommelerwaard MB2) Puck/Myrthe (MHC Culemborg MB3< Martijn (RKHV Union JB2) en Kylian (HC Mierlo JB2)

UITSLAGEN SHOOT-OUT KILLER:

Carlijn (HC Mierlo MB1), Emma (MHC HDL MB1), Dana (HOB Bakel MB2), Maud (MHC Culemborg MB3), Mika (HC Mierlo JB1) en Thijs (HC Eindhoven JB3)