00

dagen


00

uren


00

minuten


00

seconden


C you there….!

Op zaterdag 01 Juli 2023 zal het 6e Blauwe Kers O14 hockeytoernooi plaatsvinden. Een toernooi waarbij ieder recreatief hockey team heerlijk kan hockeyen op het sportpark ’t Oudven van HC Mierlo. Ook zijn er vele extra activiteiten deze dag!

We starten ’s-ochtends om 09:00 uur met de wedstrijden en eindigen om ca 16:00 uur. Aansluitend zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

We spelen voor de meisjes in ca 4 poules van ca 4 teams van Subtop t/m 7e klasse.

We spelen voor de jongens in ca 2 poules van ca 4 teams van Subtop t/m 7e klasse.

Tussen de wedstrijden en activiteiten door is er voldoende tijd om te chillen (met je eigen team of andere deelnemende teams) in je eigen versierde tent of op ons festivalterrein op ons sportcomplex. En het team die de mooiste tent of chillplek heeft gecreëerd, kan eveneens rekenen op een mooie prijs (SHOW OFF). En dat onder aanvoering van vette beats vanuit de muziekinstallatie.

Ook aan eten is gedacht. Er zal eet locaties aanwezig zijn.. Wat deze voor ons vers zullen gaan bereiden zal te zijner tijd nog verder bekend gemaakt worden. Maar dat het lekker en gevarieerd zal worden, kunnen we wel al verklappen.

Buiten het hockeyen, zijn er tal van extra activiteiten en prijzen te winnen, zoals; AIM, PUSH, GOAL!! (welk team weet via het sportgaten doek zoveel mogelijk punten te scoren), BEST GOALIE (welk team heeft de beste goalkeeper) en DRESS TO IMPRESS / CHECK OUR SWAG (welk team heeft het mooiste tenue). En welk team bedwingt de Bootcamp stormbaan als snelste (TEAMWORK).

Wat we ook verwachten is dat ieder team vanuit huis een eigen gebakken taart o.i.d. meebrengt. En deze zullen we dan na de jurering (CAKE & PIE CONTEST) met alle andere taarten/baksels gezamenlijk gaan opeten.

En dit alles volgens een ALL INCLUSIVE formule. Met de inschrijving aan dit unieke Blauwe Kers toernooi betaal je een vast start bedrag en is verder veel inclusief. Van sport tot spel, van eten tot drinken, van extra activiteiten tot prijzen.

En THERE ARE ONLY WINNERS! Ieder team heeft meerdere kansen om een prijs te winnen. Wat wil je nog meer. Dus schrijf je snel in, en wij garanderen je een sportief, recreatief, competitief en verrassend Blauwe Kers O14 hockeytoernooi.