00

dagen


00

uren


00

minuten


00

seconden


Be there! And … !

Dit jaar wordt het 3e Blauwe Kers jongens B hockeytoernooi georganiseerd. Op zaterdagavond 29 Juni 2019 ontvangen we de teams tussen 17:00 en 17:30 uur. De wedstrijden starten stipt om 18:00 uur en zullen gedurende de hele avond plaatsvinden. Tussendoor zijn er ook nog extra activiteiten zoals bijv. Shoot-outs en de App of Terror, waar extra prijzen mee zijn te winnen.

We spelen in 1 poule met ca 5 teams van de 2e/3e klasse.

Tegelijkertijd zal eveneens het 4e Blauwe Kers meisjes B hockeytoernooi plaatsvinden. Op dit meisjes B hockeytoernooi zullen ca 10 teams deelnemen.

Tussen de wedstrijden en activiteiten door is er voldoende tijd om te chillen (met je eigen team of andere deelnemende teams) in ons clubhuis of daarbuiten op ons sportcomplex. En dat onder aanvoering van vette beats van onze toernooi-DJ.

Ook aan eten is gedacht. Wat dit gaat worden zal te zijner tijd nog verder bekend gemaakt worden. Maar dat het lekker en gevarieerd zal worden, kunnen we wel al verklappen.

We eindigen het toernooi met een prijsuitreiking om ca 01:00 uur.

Dus zijn jullie op zoek naar een avondtoernooi waar gehockeyd wordt? Waar je ook kunt chillen, met een live DJ, goede snacks en een super gezellige sfeer? Stop dan nu met zoeken en schrijf je in!

Het hele toernooi staat overigens in het teken van een ALL INCLUSIVE formule. Met de inschrijving aan dit unieke Blauwe Kers toernooi betaal je enkel een vast bedrag en is verder alles inclusief. Van sport tot spel, van eten tot drinken, van extra activiteiten tot prijzen.

En THERE ARE ONLY WINNERS! Ieder team heeft meerdere kansen om in de prijzen te vallen. Wat wil je nog meer. Dus schrijf je snel in, en wij garanderen je een sportief, recreatief, competitief en zeer verrassend Blauwe Kers jongens B hockeytoernooi.