00

dagen


00

uren


00

minuten


00

seconden


Let’s Do it!

Op zondag 30 juni 2019 zal het 1e Blauwe Kers meisjes D hockeytoernooi plaatsvinden. Een toernooi waarbij ieder recreatief hockey team heerlijk kan hockeyen op het sportpark ’t Oudven van HC Mierlo. Ook zijn er vele extra activiteiten deze dag!

We starten ’s-ochtends om 09:00 uur met de wedstrijden en eindigen om ca 17:00 uur. Aansluitend zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

We spelen in 3 poules van ca 5 teams. De poules zijn verdeeld in verschillende klassen, zodat ieder team op haar eigen nivo kan hockeyen. COMPETITION. We hebben de navolgende poules: 1e/2e/3e  klasse, 2e/3e/4e  klasse en 3e/4e/5e klasse.

Tegelijkertijd zal eveneens het 1e Blauwe Kers jongens D hockeytoernooi plaatsvinden. Op dit jongens D hockeytoernooi zullen ca 5 teams deelnemen.

Tussen de wedstrijden en activiteiten door is er voldoende tijd om te chillen (met je eigen team of andere deelnemende teams) in je eigen meegebrachte tent, in ons clubhuis of daarbuiten op ons sportcomplex. En het team die de mooiste tent of chillplek heeft gecreëerd, kan eveneens rekenen op een mooie prijs (SHOW OFF). En dat onder aanvoering van vette beats vanuit de muziekinstallatie.

Ook aan eten is gedacht. Wat dit gaat worden zal te zijner tijd nog verder bekend gemaakt worden. Maar dat het lekker en gevarieerd zal worden, kunnen we wel al verklappen.

Buiten het hockeyen, zijn er tal van extra activiteiten en prijzen te winnen, zoals; PENALTY SHOTS (wie is de beste strafbal killer van het toernooi), OBSTACLE COURSE (welk team is het behendigst bij de hindernisbaan), MUSIC & BEATS (wie maakt de dikste playlist), BEST GOALIE (welk team heeft de beste goalkeeper) en CHECK OUR SWAG (welk team heeft het vetste tenue). En welk team bedwingt de Bootcamp stormbaan als snelste (TEAMWORK).

Wat we ook verwachten is dat ieder team vanuit huis een eigen gebakken taart o.i.d. meebrengt. En deze zullen we dan na de jurering (CAKE & PIE CONTEST) met alle andere taarten/baksels gezamenlijk gaan opeten.

En dit alles volgens een ALL INCLUSIVE formule. Met de inschrijving aan dit unieke Blauwe Kers toernooi betaal je enkel een vast inschrijfgeld, en is verder alles inclusief. Van sport tot spel, van eten tot drinken, van extra activiteiten tot prijzen.

En THERE ARE ONLY WINNERS! Ieder team valt in de prijzen. Wat wil je nog meer. Dus schrijf je snel in, en wij garanderen je een sportief, recreatief, competitief en verassend Blauwe Kers hockeytoernooi.