logo-Rabobank-groot

Rabobank Peelland Zuid
Samen sterker in Asten, Deurne, Mierlo en Someren

Actief in uw omgeving, samen met onze leden en klanten. Dat is de Rabobank. Op onze site vindt u praktische informatie over onze dienstverlening en maakt u kennis met onze lokale initiatieven.

Adres:
Prinses Margrietstraat 71, 5731 BN Mierlo
Tel. 0493-393393

Intersport Gunneman

Intersport Gunneman, al meer dan 70 jaar sport! Gunneman Sports is een echte speciaalzaak op het gebied van o.a. hockey spullen. Gunneman Sports heeft vestigingen in Eindhoven, Westerhoven en Helmond. In alle vestigingen kun je de producten ook proberen. Zo heeft vestiging Helmond o.a. een mini hockeyveld met doel om de sticks, ballen en schoenen te testen. Alle producten zijn ook te koop via de webshop met een snelle levering. Ook is Intersport Gunneman de leverancier van o.a. het HC Mierlo tenue.

Adres:
Steenweg 12, 5707 CG Helmond
Tel. 0492-565685
E-mail: intersport@gunnemansports.nl

Logo-BIC-Maref

BIC/Maref
BIC-Maref is de sponsor van het semi-waterveld. Wie buitenreclame zegt, zegt BIC Industries: het veelzijdige productiebedrijf voor de sign-industrie. BIC Industries combineert kennis, kunde, middelen en capaciteit onder één dak. Ruim veertig medewerkers produceren efficiënt en volgens hoge kwaliteitsstandaard. Gebruik makend van 7500 m2 productieoppervlak, verspreid over twee locaties, en een uitstekend geoutilleerd machinepark voor korte doorlooptijd en hoge nauwkeurigheid. Dat alles vergezeld van gedegen advies en service.

Adres:
Hoppenkuil 4, 5626 DD  Eindhoven
Tel. 040-2902370
E-mail: info@bic-industries.nl

GNT International

GNT is een modern, ambitieus en dynamisch familiebedrijf met een informeel karakter.  Al meer dan 40 jaar zijn wij gehuisvest in het mooie Mierlo. Met onze EXBERRY® producten voorzien we wereldwijd de voedings- en drankenindustrie van kleurende levensmiddelen gemaakt van groente en fruit. Wij leveren 100% natuurlijke concentraten in alle kleuren van de regenboog! GNT is er trots op om de Blauwe Kers te ondersteunen bij dit grootse hockeytoernooi in Mierlo. Veel plezier en succes!

Adres:
Industrieweg 26, 5731 HR Mierlo
Tel. 040-7800300
E-mail: info@gnt-group.com

Cyclone – always a match

Cyclone Hockey is in 2006 begonnen met het ontwerpen en produceren van hockeysticks. De Cyclone hockeysticks worden uitsluitend en alleen geleverd aan de echte hockeyspeciaalzaken. Cyclone is een merk dat zich onderscheidt op de markt door zijn sterke en exclusieve sticks. Daarnaast zijn alle sticks uitgevoerd met augmented reality. Dus zie je een Cyclone stick, scan het logo en ….. laat je verrassen.

Naast sticks heeft Cyclone ook diverse accessoires in het assortiment waarmee je je als hockeyliefhebber kunt onderscheiden.

Adres:
Julianastraat 2, 5721 GL Asten
E-mail: info@cyclonehockey.eu

J. Ottenheijm.com
J.Ottenheijm.com is een bedrijf met jarenlange ervaring in het bouwen van creatieve en overzichtelijke websites.  Naast uw website kunnen wij u ook van dienst zijn bij marketing (SEO) of bij het maken van uw huisstijl. Denk hierbij aan het ontwerp van uw logo, visitekaartjes, het ontwerp voor de belettering van uw wagenpark, flyers, posters, banners etc.

J. Ottenheijm.com biedt u een totaal oplossing. Wij denken en helpen u mee om van uw bedrijfspresentatie een succes te maken. Wij nemen u veel werk uit handen waardoor u zich kunt blijven richten op uw eigen werkzaamheden.

Adres:
Schootense Loop 4D, 5708 HX Helmond
Tel. 0492-525788
E-mail: info@jottenheijm.com

Amplify-identity-logoAmplify-identity-logo
logo Meulendijks drankenhandel-01logo Meulendijks drankenhandel-01
TvS reclamebord wijziging 25-04TvS reclamebord wijziging 25-04